Besteed als kleinere sportbond back-office uit met voordeel via NederlandSport

 • Van, voor en door de sport
 • Geschikt voor kleine en middelgrote bonden 
 • Partner van Ministerie VWS en NOC*NSF
 • Vereenvoudig en verbeter de boekhouding
 • Werken met betrouwbare partners
 • Met persoonlijke begeleiding door ons team

De juiste hulp

Service Organisatie NederlandSport helpt kleinere sportbonden met verschillende diensten, zoals het verbeteren van de ledenadministratie. Bij het selecteren van de dienstverleners hebben we gekeken naar de prijs, kwaliteit en passendheid van de dienstverlening voor kleinere sportbonden. Met onze hulp kunt u zich weer richten op wat echt telt: de sport en de sporter.

Onze aanpak

Als geen ander begrijpen we het belang van een overzichtelijke ledenadministratie. Maar ook dat het op orde houden van de boekhouding soms lastig kan zijn. Daarom helpen we u stap voor stap in het proces.

 1. Het eerste gesprek

  In een persoonlijk gesprek verkennen we samen de beste oplossing voor u.

 2. Plan van aanpak

  Om de dienst op uw wensen te laten aansluiten, ontwikkelen we een praktisch plan van aanpak.

 3. Van start

  Samen met de partner helpen we u met de gekozen dienst. Hierbij krijgt u persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en NederlandSport.

 4. Evalueren

  Na verloop van tijd bekijken we samen het proces, hoe de dienst voor je werkt en hoe het nog beter kan.

Gerelateerde artikelen

Als non-profit Service Organisatie helpen we met handige oplossingen, maar delen ook we relevante ontwikkelingen voor kleinere sportbonden. Dit doen we in ons Kenniscentrum. Of het nu gaat om nieuwe tools, trends of wetgeving, we delen graag nuttige inzichten met u.

Bekijk alle artikelen

Maandelijkse nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen via de mail? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u maandelijks een overzicht van de belangrijkste artikelen.

Klantenraad

Service Organisatie NederlandSport is opgericht door en voor bonden. Daarom werken we met een klantenraad, bestaande uit bonden en sportorganisaties, die ervoor zorgt dat we onze processen en diensten steeds beter maken. Zo maken we samen het verschil. Wanneer u voor één van onze diensten kiest, kunt u aan onze klantenraad deelnemen.

Aangesloten bonden

Sla deze sectie over