Onze services

Service Organisatie Nederland Sport biedt sportbonden verschillende los af te nemen diensten met inkoopvoordeel. Elke dienstverlener is met zorg geselecteerd en getoetst op prijs, kwaliteit en passendheid van de dienstverlening voor sportbonden. Dankzij onze begeleiding rondom het implementeren van deze diensten kunnen sportbonden zich eenvoudig en zorgeloos professionaliseren ten aanzien van verschillende randzaken. Zo kunt u zich weer richten op wat echt telt: de sport en de sporter.

 • Van, voor en door de sport
 • Partner van Ministerie VWS en NOC*NSF
 • Vereenvoudig en verbeter de back-office
 • Met collectief inkoopvoordeel
 • Bij betrouwbare partners
 • Met persoonlijke begeleiding door ons team

Pakket op maat

Elke bond heeft zijn eigen behoeftes ten aanzien van leden, financiële of juridische zaken. Daarom bieden we meerdere services, waar u vrij uit kunt kiezen. Wilt u meeste halen uit de mogelijkheden? Kies dan om de Ledenadministratie via ons speciaal ontwikkelde platform Unify te laten verlopen. Hieraan kunnen eenvoudig de andere services worden gekoppeld.

Ledenadministratie via Unify

Meer weten? Bekijk de opties hieronder of vraag Sanne om advies!

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

 1. Intake

  In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.

 2. Plan van aanpak

  Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.

 3. Implementatie

  Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.

 4. Evaluatie

  Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.

Services in ontwikkeling

Met de leden- en financiële administratie bieden we belangrijke diensten waarmee we bonden verder helpen. Maar we zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe services die het leven van sportbonden makkelijker maken. Zo hebben wij recent de diensten digitale declaraties en betaaldiensten ontwikkeld. En kijken wij ook naar juridische en HR-ondersteuning. Wanneer deze geschikt zijn bevonden om aan te bieden, kunt u daarvan bericht ontvangen.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen via de inbox? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief-service. U krijgt dan maandelijks een overzicht van de belangrijkste artikelen.