Digitaal betalen

Voor het faciliteren van betaaldiensten heeft Nederland Sport een contract afgesloten met Mollie. Deze service is handig voor iedereen die een evenement organiseert waarbij gebruikers digitaal moeten kunnen betalen. Via Mollie kun je de betalingen in eigen huisstijl aanbieden met duidelijke inzichten in een dashboard. Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes.

Je koppelt Mollie in een handomdraai aan je website zonder technische kennis met de gratis plugin. Om hiervan gebruik te maken hoef je alleen je Mollie ID aan ons door te geven en dan regelen wij dat je account aan die van Nederland Sport gekoppeld wordt. Op dit moment maken tientallen bonden gebruik van Mollie, tegen het gunstige tarief van Nederland Sport.

Functionaliteiten Mollie

 • Online betaaldienst
 • Alle bekende betaalmethodes
 • Geschikt voor alle gangbare banken 
 • Slechts één contract nodig
 • Handig dashboard voor betaalgegevens
 • Voldoet aan alle beveiligingseisen
 • Eenvoudig toe te voegen aan elke site

De Karate-do Bond Nederland heeft door het gebruik van Mollie een mooie stap gezet in de richting van het versnellen van het betalingsproces. Door gebruik te maken van de koppeling met onze financiële administratie kunnen onze leden met een betaallink van Mollie gemakkelijk digitaal betalen. Ook zijn er via Mollie veel verschillende betaalmethoden die passen bij onze doelgroep. De KBN merkt dat, sinds het gebruik van Mollie, facturen aanzienlijk sneller worden betaald.
Lonneke Meijer,
| Karate-Do Bond

Onze aanpak

 1. Intake

  In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.

 2. Plan van aanpak

  Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.

 3. Implementatie

  Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.

 4. Evaluatie

  Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.

Meer services in de categorie financieel

Digitaal declareren Financiële administratie