VOG aanvragen

Om aan de slag te kunnen gaan als vrijwilliger of werknemer vragen (sport)organisaties steeds vaker om een Verklaring Omtrent het Gedrag, oftewel een VOG. Een Verklaring Omtrent het Gedrag laat zien dat je een keurig verleden hebt en niet in aanraking bent geweest met Justitie. Het aanvragen van een VOG kan momenteel veel sneller, namelijk digitaal. Sinds kort is het mogelijk om via Service Organisatie Nederland Sport een VOG aan te vragen. De aanvraag kan digitaal. Het is gemakkelijk en snel. Binnen één tot vier werkdagen krijg je al bericht. ​

Service Organisatie Nederland Sport kan je helpen met alle VOG-typen aanvragen.

Meer weten?
Vraag advies aan Daan Verkaik.

Bel Daan Email Daan

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

  1. Intake In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.
  2. Plan van Aanpak Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.
  3. Implementatie Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.
  4. Evaluatie Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.
  5. Service Heeft u vragen, dan heeft u binnen 1 dag reactie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Services voor sportorganisaties

Als sportorganisatie is het van groot belang om onbezorgd te kunnen focussen op de missie, namelijk: de ontwikkeling van de sport, de sportparticipatie en het creëren van gezonde sportverenigingen. Daarom bieden we de volgende ondersteunende diensten aan.