Digitaal declareren

Met online declaratieoplossingen maakt Nederland Sport een einde aan de papieren declaraties. Dit proces is vaak omslachtig, niet transparant en moeilijk te administreren. Met onze twee dienstverleners Declaree en SRXP kunnen bonnetjes onderweg worden gefotografeerd en ingediend. Stel via de app in wie de declaraties mag goedkeuren en automatiseer dit proces. Daarmee kunnen alle betrokkenen van een sportbond de app gebruiken voor onkosten, creditcard uitgaven, kilometer- en reisdeclaraties. Foto maken van het bonnetje, een paar velden invullen en indienen, zo makkelijk is het voor gebruikers. En voor de sportbond zijn alle declaraties in één omgeving overzichtelijk weergegeven. Op dit moment maakt een tiental sportbonden met onze korting gebruik van Declaree of SRXP.

Meer weten?
Vraag advies aan Sanne Meijer.

Bel Sanne Email Sanne

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

  1. Intake In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.
  2. Plan van Aanpak Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.
  3. Implementatie Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.
  4. Evaluatie Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.
  5. Service Heeft u vragen, dan heeft u binnen 1 dag reactie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Services voor sportorganisaties

Als sportorganisatie is het van groot belang om onbezorgd te kunnen focussen op de missie, namelijk: de ontwikkeling van de sport, de sportparticipatie en het creëren van gezonde sportverenigingen. Daarom bieden we de volgende ondersteunende diensten aan.