Digitaal betalen

Voor het faciliteren van betaaldiensten heeft Nederland Sport een contract afgesloten met Mollie. Deze service is handig voor iedereen die een evenement organiseert waarbij gebruikers digitaal moeten kunnen betalen. Via Mollie kun je de betalingen in eigen huisstijl aanbieden met duidelijke inzichten in een dashboard. Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Je koppelt Mollie in een handomdraai aan je website zonder technische kennis met de gratis plugin. Om hiervan gebruik te maken hoef je alleen je Mollie ID aan ons door te geven en dan regelen wij dat je account aan die van Nederland Sport gekoppeld wordt. Op dit moment maken tientallen bonden gebruik van Mollie, tegen het gunstige tarief van Nederland Sport.

Meer weten?
Vraag advies aan Sanne Meijer.

Bel Sanne Email Sanne

"De Karate-do Bond Nederland heeft door het gebruik van Mollie een mooie stap gezet in de richting van het versnellen van het betalingsproces. Door gebruik te maken van de koppeling met onze financiële administratie kunnen onze leden met een betaallink van Mollie gemakkelijk digitaal betalen. Ook zijn er via Mollie veel verschillende betaalmethoden die passen bij onze doelgroep. De KBN merkt dat, sinds het gebruik van Mollie, facturen aanzienlijk sneller worden betaald."

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

  1. Intake In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.
  2. Plan van Aanpak Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.
  3. Implementatie Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.
  4. Evaluatie Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.
  5. Service Heeft u vragen, dan heeft u binnen 1 dag reactie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Services voor sportorganisaties

Als sportorganisatie is het van groot belang om onbezorgd te kunnen focussen op de missie, namelijk: de ontwikkeling van de sport, de sportparticipatie en het creëren van gezonde sportverenigingen. Daarom bieden we de volgende ondersteunende diensten aan.