Ledenadministratie

Unify is onze applicatie voor sportbonden om eenvoudiger en efficiƫnter te administreren, communiceren en organiseren.Unify is exclusief voor Nederland Sport samen met onze partner AllUnited ontwikkeld. Doordat de applicatie web-based is, kan elke bond zonder ingewikkeld implementatietraject instappen om eenvoudig een veilige administratie te voeren, zodat ledengegevens altijd up to date zijn. De bij een bond aangesloten verengingen kunnen hierbij gratis gebruik maken van de clubapplicatie.

Als kleinere bond moet je vechten voor je plek en zichtbaarheid. Dan moet je enerzijds mee in de communicatiekanalen die de moderne sporter verwacht en tegelijkertijd vol kunnen focussen op de sport zelf. Dat lukt alleen als je administratieve organisatie helemaal van deze tijd is. Dat lukt ons eenvoudig dankzij de collectieve oplossing die Nederland Sport biedt met Unify.

Meer weten?
Vraag advies aan Sanne Meijer.

Bel Sanne Email Sanne

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

  1. Intake In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.
  2. Plan van Aanpak Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.
  3. Implementatie Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.
  4. Evaluatie Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.
  5. Service Heeft u vragen, dan heeft u binnen 1 dag reactie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Services voor sportorganisaties

Als sportorganisatie is het van groot belang om onbezorgd te kunnen focussen op de missie, namelijk: de ontwikkeling van de sport, de sportparticipatie en het creƫren van gezonde sportverenigingen. Daarom bieden we de volgende ondersteunende diensten aan.