Financiële administratie

BONDcenter is onze partner op het gebied van financiële administratie. Indien gewenst kun je gebruikmaken van gekoppelde systemen op het gebied van salarisadministratie en declaraties. We nemen je de financieel administratieve processen uit handen of richten deze optimaal efficiënt voor je in.

Meer weten?
Vraag advies aan Sanne Meijer.

Bel Sanne Email Sanne

Als kleinere bond hebben we weinig tijd, energie en geld voor randzaken, daarom maken we gebruik van collectieve diensten. Omdat Service Organisatie Nederland Sport er voor, door en met de bonden is, weten ze als de beste wat we nodig hebben.

Aanpak

Wij begrijpen als geen ander het belang van een goede backoffice en de onzekerheden die gepaard gaan met het implementeren van een nieuw systeem. Daarom doen we dat in een helder proces met persoonlijke begeleiding per stap.

  1. Intake In een persoonlijke kennismaking verkent u samen met onze projectleider de beste oplossing.
  2. Plan van Aanpak Onder begeleiding van onze partner ontwikkelen we een concreet plan van aanpak om het product te implementeren.
  3. Implementatie Samen met de partner implementeren we de verkozen oplossing. U krijgt daarbij persoonlijke ondersteuning vanuit onze partner en Nederland Sport.
  4. Evaluatie Na implementatie evalueren we het proces en de werking van de oplossing. Zo halen we samen de laatste oneffenheden uit de oplossing.
  5. Service Heeft u vragen, dan heeft u binnen 1 dag reactie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Services voor sportorganisaties

Als sportorganisatie is het van groot belang om onbezorgd te kunnen focussen op de missie, namelijk: de ontwikkeling van de sport, de sportparticipatie en het creëren van gezonde sportverenigingen. Daarom bieden we de volgende ondersteunende diensten aan.